Olcay Gulsen totaal onherkenbaar: “Een ton dunner”

Gisteren plaatste Olcay Gulsen een nieuwe foto op social media, wat leidde tot veel negatieve reacties. Veel mensen hadden kritiek op de verandering in het uiterlijk van de bekende Nederlander, omdat ze er aanzienlijk dunner uitzag dan normaal. Het commentaar werd haar blijkbaar te veel, want inmiddels heeft ze de foto verwijderd.

Olcay Gulsen

Voordat de juicekanalen de kans kregen om het te posten, had Olcay de foto niet verwijderd. Juicechannel deelde echter een reactie van Gulsen waarin ze zei dat ze ‘hard had getraind’ voor haar nieuwe lichaam. Dit suggereerde dat Olcay Gulsen zelf tevreden was met haar nieuwe look, ondanks alle kritiek. Toch heeft ze de foto weer verwijderd nadat Juicechannel deze had geplaatst. Betekent dit dat ze er toch niet zo blij mee was?

Ton dunner

Een van haar volgers maakte een grapje door te zeggen: “Ze is een ton dunner.” Dit verwees naar het recente nieuws dat Olcay een grote som geld aan haar ex moest terugbetalen. Gelukkig waren er ook aardige volgers die het voor Olcay opnamen, zoals Alexandra, die suggereerde dat Gulsen misschien bewust haar uiterlijk wilde veranderen. Hieronder zie je nog meer screenshots van de gedeelde foto.

Lees snel verder op de volgende pagina!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer