Foto’s: Deze twee EOTB-deelnemers zijn dit weekend in een hotel gespot

Gisteravond was er weer een juicy nieuwe aflevering te zien van Ex On The Beach: Double Dutch. Deze keer staan Odim en Jørney samen in de spotlights. Hoewel Odim haar in de nieuwe aflevering nog inruilde voor Shani, zouden de twee in real life een relatie hebben. 

Het is algemeen bekend dat iedereen die aan Ex On The Beach meedoet een geheimhoudingscontract moet tekenen. Dit betekent ook dat ze niks op social media met elkaar mogen plaatsen, om spoilers te voorkomen. Nu lijkt het erop dat Odim en Jørney zich niet echt aan de regels houden, want de twee zijn gisteren in een hotel samen gespot! Huh?

Zelfde foto, maar ander platform

Jørney plaatste gisteren een story op Snapchat waarop ze in een hotel in Amsterdam verbleef. Ondertussen plaatste Odim een foto van precies dezelfde hotelkamer op zijn Instagram Story. Het Instagram-account Juice Channel was er snel bij en deelde de volgende screenshots in hun eigen Story:

Dit kan geen toeval zijn! De twee deelnemers van EOTB hebben nog niks bevestigd of gereageerd op de aannames. 

In de nieuwe aflevering is te zien dat de ex van Jørney op het strand aankomt. Hier wordt ze emotioneel van en uiteindelijk gaat ze op date met hem. In het huis krijgt Odim dit te horen en ruilt Jørney in voor Shani. Hoe dit afloopt zien we helaas volgende week pas!

Bron: Beautify.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer