OMG: Dit is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin samen

Justin Bieber werd bekend op YouTube toen hij nog piepjong was. Inmiddels heeft de zanger natuurlijk een hele rits met tracks op zijn naam staan en kent iedereen hem. Wat je misschien niet weet, is dat deze bekendheid hem ontzettend veel geld oplevert. Ook zijn vrouw Hailey doet het niet verkeerd met haar modellencarrière. Samen heeft het stel dan ook een bizar groot vermogen opgebouwd. Hoeveel dat is? Dat lees je hier!

Justin Bieber is natuurlijk muzikant en verdient hiermee enorm goed. Hij verdient niet alleen geld aan de verkoop van zijn muziek, maar ook aan de verkoop van concertkaartjes, sponsordeals en aan de verkoop van zijn eigen kledingmerk Drew. Aan de andere kant hebben we Hailey Baldwin en die doet het ook niet slecht. Ze is model voor grote merken, zoals Versace en Levi’s. Ook staat ze vaak op de cover van grote magazines.

Hoe groot is het vermogen van Justin Bieber en Hailey Baldwin?

Zoals je zelf misschien al verwacht had: hun vermogen is enorm. Hoewel we de precieze getallen natuurlijk niet weten, zijn er wel instellingen die goede inschattingen kunnen doen. Volgens hen heeft Justin in totaal al zo’n 265 miljoen euro verdiend. Hailey heeft in totaal 3 miljoen euro verdiend. Hoewel dit natuurlijk ‘niks’ is vergeleken met haar man, kan je wel zeggen dat ook Hailey lekker bezig is. Bij elkaar is dit dus 268 miljoen euro. Tja, dat is inderdaad een enorm vermogen.

Bron: Man-man

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer