OMG: Jaimie Vaes is zoenend gespot met haar nieuwe lover (foto’s)

Jaimie Vaes en haar ex-verloofde Lil Kleine zijn nu al een tijdje uit elkaar. Inmiddels lijkt ze weer rust te hebben gevonden in haar liefdesleven: ze is zoenend gespot met haar nieuwe vlam op vakantie!

Er is onlangs een einde gekomen aan de turbulente relatie tussen Jorik en Jaimie. Op het begin wilde ze even tot rust komen van alles met zoonlief Lío, maar nu lijkt ze zich weer open te stellen voor iemand anders.

Knappe Fransman

Ze is op het strand van Ibiza intiem gespot met een knappe, gespierde Fransman. Patty Brard vertelt er in Shownieuws meer over. “Ze is nadat ze uit het huis waar ze met Lil’ Kleine woonde bijna meteen naar Ibiza gegaan”, aldus Patty. “Ze is inmiddels gespot met een andere man. We weten nog niet wie het is. We hebben wel haar management gesproken maar die zeggen dat dit gewoon een vriend is van haar, maar daar ligt ze dan wel heel intiem mee…”

Intiem gespot

Een andere strandganger heeft het stelletje intiem vast weten te leggen. Ben je benieuwd naar de gelekte foto waar Jaimie met haar nieuwe vlam zoent? En hoe hij eruit ziet? Check de foto’s dan op de volgende pagina!

Bron: Shownieuws & Yvonne Coldeweijer / Beeld: Instagram @jaimievaes

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer