Omg! Deze EOTB-ster heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd

Leuk nieuws! Robin Sterk uit EOTB heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd! Hij deed mee aan het programma in 2020 en kwam als ex van Lynn van Tiggelen het strand op lopen. Nu twee jaar later heeft hij de liefde van zijn leven gevonden.

Verloofd

Op Instagram deelt Robin het leuke nieuws dat hij zijn vriendin Denise bij de Eiffeltoren ten huwelijk heeft gevraagd. Hoe romantisch! Robin en Denise leerden elkaar ongeveer vijf maanden geleden kennen. Op Instagram deelde Robin destijds hoe blij hij met haar is, na al het gedoe dat hij had meegemaakt met zijn ex. “Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat er toch nog van al die 100e dames er 1 is die mijn ziel wat kleur heeft weten te geven”, schreef Robin over Denise.

Nare tijd

Voordat hij haar ontmoette, had hij een nare break-up met zijn ex Nashara. Hij beschuldigde haar ervan dat ze ‘alleen met hem zou gaan voor de fame’ en ‘financiële uitbuiting’. “Aan de grond genageld, klaar met vrouwen en liefde. Geen woning meer”, deelde hij op Instagram. Hij verloor ook zijn Instagram-account waarmee hij zijn bedrijf runde.

Bron: Love & Reality / Beeld: Instagram, EOTB

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer