OMG: Zó veel betaal je voor een privé optreden van Antoon voor een half uur

Artiesten hebben allemaal een ander prijskaartje als het om optredens geven gaat. TikTokker @quincyvkaathoven vertelt in zijn video’s hoeveel elke artiest vraagt. Hij verklapt het bedrag ook van onder anderen Antoon.

Quincy laat in een video weten hoeveel Flemming, Mart Hoogkamer, Antoon, Suzan & Freek en Snelle kosten voor een optreden van een half uur. Wil jij Antoon graag uitnodigen voor je girlsnight om op te komen treden? Lees dan snel verder hoeveel dat kost!

Antoon

Antoon is de laatste tijd niet meer weg te denken uit onze playlist en zijn optredens worden bezocht door honderden fans. Er hangt daarom ook een behoorlijk prijskaartje aan als je wilt dat hij komt optreden. Volgens Quincy vraagt hij namelijk 15.950 euro per dertig minuten.

Andere artiesten

De populaire Flemming kost daarentegen een stuk minder geld. Voor hem betaal je 6.760 euro voor een half uur. Snelle steekt er in dit juist rijtje bovenuit. Hij vraagt voor een optreden van twintig minuten zo’n 40.000 euro. OMG!

Ben je benieuwd hoeveel de andere artiesten verdienen? Bekijk dan de video hieronder.

@quincyvkaathoven Welke artiest is de volgende? ⬇️ #hoeduurzijnartiesten #foryou #geld #antoon #snelle #beroepen #bestbetaald #cryptocurrency #bitcoin #quincyvkaathoven #fyp #foryou #finance #dutch #voorjou ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Beeld: Instagram @antoon

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer