Ontmoet Robbert: de nieuwe vriend van Monica Geuze

Vandaag is de nieuwe Videoland serie ‘Like Monica’ uitgekomen, waarin niemand minder dan Monica Geuze gevolgd wordt in haar dagelijkse leven.

Sinds eind vorig jaar werd bekend dat Monica Geuze en haar toenmalige vriend Lars Veldwijk uit elkaar gingen. Nu lijkt het er op dat we weten woor wie Monica Lars heeft ingeruild.

In de nieuwe reality-serie wordt Monica namelijk gefilmd terwijl ze op date gaat met ene Robbert. De BFF van Monica – Danique – vertelt dat ze hem via een dating app heeft leren kennen. Ze zegt tegen de camera’s: “Op een gegeven moment was Mo er ook wel weer klaar voor om te gaan daten, en ze is toen op Raya (de dating app, red.) gegaan,” zegt ze. Monica stuurde haar een screenshot en vroeg aan Danique of ze wist wie het was. “Oh mijn god, dat is Robbert, hij is echt super leuk.”

Danique leerde Robbert twee jaar geleden kennen toen ze op zoek was naar nieuwe winkelpanden, wat doet vermoeden dat Robbert makelaar is.

Gesprekken die je in de serie ziet tussen Monica en vriendin Kiana wijzen er op dat Monica en Robbert elkaar al wel vaker hebben gezien dan één of twee dates. Dit zou dus goed kunnen gaan om de nieuwe vriend van Monica.

Hoewel je hem niet zo heel goed in beeld krijgt, kun je toch een aardige glimp van hem opvangen als je het beeld op het juiste moment pauzeert:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_2739.jpg
Beeld: Videoland ‘Like Monica’

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer