Ophef over winactie Most Wanted, Danique reageert

Danique Bossers, eigenaresse van kledingwinkel Most Wanted, plaatste een huge winactie op haar account: je kon namelijk maar liefst 1.000 euro aan shoptegoed winnen. De winnaars zijn inmiddels bekendgemaakt, maar haar volgers dachten dat dit niet helemaal eerlijk is gegaan. @juicechannel ging verhaal halen en Danique reageert.

Danique plaatste een winactie op haar Instagram waarbij je 1.000 euro shoptegoed kon winnen voor Most Wanted. Hiervoor moest je je bff taggen in de comments en dat werd dan ook massaal gedaan. Ze kreeg bijna 11.000 reacties onder haar winactie.

De winnaars werden gisteren bekend gemaakt, maar daar was niet iedereen even blij mee. Een aantal meiden dachten namelijk dat de accounts die de winactie gewonnen hadden van dezelfde persoon zou zijn. Vervolgens heeft @juicechannel aan Danique gevraagd of dit waar is. Ze stuurt een screenshot waarop te zien is dat ze bij de winnaar checkt of het account van dezelfde persoon is, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Het hele gesprek kun je hieronder lezen.  

Bron: @juicechannel

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer