Opmerkelijk detail over dates van Bachelor Thomas bekend geworden

Thomas van der Vlugt is klaar voor de liefde en die hoopt hij te vinden bij De Bachelor. Bij een gesprek met NU.nl heeft hij een opmerkelijk detail onthult over zijn dates.

Invloed

De Bachelor heeft namelijk veel invloed gehad op de dates in het programma. Hij heeft van te voren zelf alle activiteiten voor de dates bedacht, omdat hij het gevoel had dat hij de vrouwen zo beter zou leren kennen. “Ik kwam met een hele lijst van dingen die ik wilde doen en wilde zien en daar werd door de programmamakers heel goed op gereageerd”, vertelt hij.

Dates

Het is nog even afwachten wat de dates zijn, maar hij geeft al wel een tipje van de sluier. Hij wil het daten een beetje luchtig houden. “Het leek mij goed om actieve dates te hebben, zodat je ziet hoe iemand reageert op een verrassing en of iemand een beetje uitgedaagd kan worden. Het droeg er ook aan bij dat het niet te zwaar werd; als je alleen maar zware gesprekken voert, wordt het allemaal wel heel pittig.”

Schrijven

Hij had ook nog een tactiek om erachter te komen wie hij het leukst vond. “Ik schreef alles op, zeker als ik twee dates op één dag had: dan zette ik voor mezelf op een rij hoe leuk het was, maar ook wat ik dan precies voelde. Daardoor zag ik soms dat mijn reactie bij de één verliefder was dan bij de ander”, aldus Thomas. “Er lopen zo veel gevoelens door elkaar heen, je zit in een soort bubbel en je gaat er helemaal in op. Ik was echt constant met ze bezig: hoe voelen zij zich, hebben ze het leuk? Maar ook met de vraag of ze mij leuk vonden natuurlijk.”

Bron: RTL Nieuws / Beeld: Instagram @thooootje

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer