Pijnlijk: Jade betrapt op bizarre fotoshop-fout bij haar benen

Er is behoorlijk wat kritiek ontstaan op bekende influencer Jade van Vliet, oftewel Jade Anna. Fans zouden haar namelijk hebben betrapt op het gebruik van Photoshop in één van haar laatste foto’s op Instagram.

We brengen je op de hoogte!

Bewerken van foto?

Influencer Jade Anna is in het middelpunt van de belangstelling gekomen nadat volgers haar beschuldigd hebben van het bewerken van een foto met Photoshop. In de foto, die ze op social media heeft gepost, lijken haar benen onnatuurlijk slank, wat tot veel reacties van boze en teleurgestelde volgers heeft geleid.

Comments

Het gaat er behoorlijk heftig aan toe in de comments onder de foto van Jade. “Gaat oprecht niemand iets zeggen over haar benen die gefotoshopt zin op de eerste foto?”, reageert een volger. “Goeie fotoshop skills wel, jammer”, laat een ander weten.

Tekst gaat door onder de video.

De ECHTE reden waarom Gio en Jade uit elkaar zijn

Waarom boos?

Mensen zijn boos omdat het gebruik van Photoshop om het uiterlijk van iemand te veranderen een negatief effect kan hebben op hoe mensen zich voelen over hun eigen uiterlijk, vooral voor jongeren die nog aan het ontdekken zijn wie ze zijn.

Ben je benieuwd om welke foto het gaat? Bekijk het dan door naar de volgende pagina te klikken.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer