Prince Charming-Jimmy onthult wat de mannen tijdens opnames door deden

Als we een reality programma bekijken zien we lang niet alle momenten die zijn gefilmd. Dat is logisch, want afleveringen duren hooguit een uurtje. Prince Charming deelnemer Jimmy heeft op Instagram echter onthult wat hij en de andere deelnemers tussen de opnames door deden.

De dagen voor Prince Charming deelnemers waren lang en veel vrije tijd hadden de mannen eigenlijk niet. Toch is niet alles uitgezonden en zijn we heel benieuwd wat de deelnemers deden tussen de opnames door. ”Vooral uitrusten en de batterij weer opladen, wat ook echt nodig was,” begint Jimmy. Dit moest echter wel allemaal zonder telefoon, want die waren niet toegestaan tijdens het programma. ”Het was heerlijk hoor, zonder telefoon. Als we vrije tijd hadden, lagen we vooral aan het zwembad,” vertelt hij verder.

Rust momenten

Enneh, wat deden de heren dan precies tijdens deze korte rust pauzes? ”Sporten, lezen, door de tuin wandelen, fruit plukken en goede gesprekken voeren. Niemand kon zich vervelen,” aldus Jimmy. Eerder verklapte hij ook al op zijn socials dat er nachtelijke avontuurtjes zijn plaatsgevonden tussen de deelnemers onderling.

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer