Quentin hint op relatie Channah en Harrie Snijders: wat hebben wij gemist?

Reality-ster Quentin houdt een vragenrondje op zijn Instagram en daarin doet hij een aantal bijzondere onthullingen. Hij geeft aan dat hij en Channah weer samenwonen, maar ook dat zij met niemand minder dan Harrie Snijders samen is…

Channah en Quentin zijn een aantal jaar bij elkaar geweest en hebben meegedaan aan Ex On The Beach en Temptation Island. Ze hebben samen twee kindjes gekregen, maar hun relatie bleek toch niet te werken.

Vragenrondje

Quentin heeft gisterenavond een vragensticker in zijn verhaal gezet met ‘stel mij een vraag’. Hier vertelt hij weer samenwoont met Channah. Vervolgens krijgt hij de vraag hoe het met Channah en haar relatie zit. “Geen idee, maar ik hoor leuke verhalen met HVK – waar hij Harrie Snijders mee bedoelt. Ik heb niks gezegd”, schrijft hij.

Klaar?

Channah en Harrie hebben eerder allebei meegedaan aan het realityprogramma EOTB, maar zaten toen niet in hetzelfde seizoen. Het zou wel goed kunnen dat de twee elkaar later nog tegen het lijf zijn gelopen. Wel vragen wij ons af of het klaar is met Channah’s vriend Orlando Seekes. Wij zijn erg benieuwd!

Beeld: Instagram @channahkoerten

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer