Rachel Hazes onthult wie de echte vader van André is

Zolang we ons kunnen herinneren wordt er geroddeld over wie de echte vader van André Hazes Junior is. Veel tabloids maar ook de media hebben gespeculeerd dat Marco Eijk of John de Wolf zijn echte vader zou kunnen zijn. Rachel is deze roddels nu helemaal zat en vond het tijd om voor eens en voor altijd te vertellen wie de echte vader van de zanger is.

Met de John de Mol roddels maakte ze korte metten:

“Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.”

Omdat Rachel met Marco een relatie heeft gehad, dachten veel mensen dat hij misschien de vader zou kunnen zijn van André. Ook daar was Rachel duidelijk over:

“Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis nadat hij opgepakt was.”

Rachel gaf aan het erg vervelend te vinden dat zoveel mensen denken dat Junior een andere vader heeft en vindt het ook nog eens erg dat mensen slecht praten over Marco: “Hij was naast André een grote liefde en voor mij een bijzonder dierbare vriend. Ik vind het van weinig respect getuigen dat er op deze wijze over hem gesproken wordt.”

Duidelijk dus, voor eens en voor altijd!

Lees ook: André Hazes door Belgen overladen met kritiek door dit filmpje

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer