‘Rachel Hazes plaatst haatreacties op foto’s van Monique met nepaccount’

Rachel Hazes en het ex-liefje van haar zoon, Monique Westenberg, hebben elkaar nooit echt gemogen en dat steken de twee niet onder stoelen of banken. Het lijkt er zelfs op dat Rachel nu haatreacties plaatst onder haar foto’s: alleen niet met haar eigen account, maar een nepaccount!

Het is een tijd stil geweest tussen de rivalen Rachel en Monique, maar nu André weer contact heeft met zijn ex-geliefde, lijkt de ruzie weer te zijn aangewakkerd.

Ruzie

De twee hebben elkaar nooit echt gelegen. Wat hier precies de oorzaak van is weet niemand. Sinds kort hebben André en Monique weer contact en verschillende juicekanalen denken dan ook dat ze weer bij elkaar zijn. Hoewel de twee het zelf ontkennen, lijkt het bij moederlief Rachel niet helemaal lekker te liggen.

Haatreacties

Yvonne Coldeweijer denkt dat zij daarom nu haatreacties plaatst onder de foto’s van Monique. Vooral bij nieuws over haar en André gaat het account los in de comments. Het account is van een Peruvian Hairless en staat vol met foto’s van deze hond. Laat dit nou toevallig net de lievelingshond van Rachel zijn…

Bekijk hieronder de haatreacties van het account. Denk jij dat het van Rachel is?

Bron: Parra

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer