Rico Verhoeven vertelt de reden achter break-up

Rico Verhoeven liet vandaag op Instagram weten klaar te zijn met alle roddels rondom het verbreken van de relatie tussen hem en zijn ex-vriendin Jacky Duchenne.

Hij laat samen met zijn ex-vriendin Jacky Duchenne in een officieel statement weten:

“Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie.”

Rico en Jacky vinden het vooral vervelend dat er zulke wilde verhalen de ronde deden in de media:

LEES OOK: Rico Verhoeven stuurde een bos rozen naar Yolanthe, ex-vriendin reageert boos

“Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.”

Hij sluit af met de belangrijkste reden dat hij dit bericht op deze manier deelt, zijn kinderen. Hij concludeert:

“Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.”

Dit bericht bekijken op Instagram

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer