Riverdale-ster Camila Mendes had paniekaanvallen tijdens opnames

Een tijdje terug zijn de opnames voor seizoen 5 van de razend populaire serie Riverdale begonnen. Inmiddels zijn er al een aantal afleveringen verschenen. De serie is opgenomen tijdens de corona-pandemie. Camila Mendes doet een boekje open over haar mentale gezondheid tijdens de opnames.

Camila Mendes, een van de hoofdrolspeelsters, vertelt dat de opnames niet altijd een pretje waren voor haar. Ze heeft tijdens de opnames te maken gekregen met paniekaanvallen. “Toen we begonnen met de opnames van seizoen 5, begon ik met het hebben van paniekaanvallen. Dat was vreemd voor mij. Ik denk dat het kwam omdat ik in Vancouver was en dat de grenzen waren gesloten. Niemand kon ons bezoeken. Je begint thuis en je leven te missen en je hebt geen vrienden of community bij je”, liet Camila weten aan de Metro.

Ze besloot om een tijdje afstand te nemen van de technologie om van haar paniekaanvallen af te komen. “Ik heb op deze momenten geleerd om mijn telefoon neer te leggen en in bad te gaan met wat muziek op en een boek te lezen. Ik heb dat nooit gedaan vóór de pandemie, en nu vind ik het geweldig dat ik heb geleerd om dat voor mezelf te doen”, vertelt ze.

Toch heeft ze er ook wat positiefs aan overgehouden. Deze ervaring liet haar beseffen hoe snel haar leven ging tijdens de pandemie. “Toen dit allemaal begon, was ik op een plek in mijn leven die alleen maar bestond uit gaan, gaan, gaan. Ik had nooit gedacht dat ik tijd zou hebben om gewoon alleen te zijn. Het heeft me echt geholpen mijn prioriteiten op een rij te krijgen.”

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer