Rodanya reageert WOEDEND op fan met bizarre reactie op afgebrande woning

Vorige week deelde Rodanya van Temptation Island het verschrikkelijke nieuws dat haar woning volledig is afgebrand. Ze kreeg een hoop lieve reacties en werd overspoeld met medeleven. Toch zat er een nare reactie tussen waar Rodanya woedend op is geworden.

Zelf gedaan

Er was iemand die dacht dat Rodanya haar huis zelf in de fik heeft gezet. Daar reageerde een fan op met: “Echt bizar dat mensen zeggen dat jullie dit met opzet hebben gedaan in verband met gezinsuitbreiding. Ik wens jullie veel sterkte en succes de komende tijd.” Vervolgens zei iemand anders dat mensen tegenwoordig de gekste dingen doen om aandacht te krijgen. Die opmerking schoot bij Rodanya in het verkeerde keelgat.

Gestoord

“Ben je helemaal gestoord geworden? We zijn ALLES kwijt! We hebben geen stabiele basis meer en ik ben zwanger. Een verzekering hebben we niet. Als je niks weet over iemands situatie, moet je gewoon zwijgen”, aldus Rodanya. “Dit gun je je ergste vijand niet!”

Getraumatiseerd

De oud Temptation Island-kandidaat is momenteel zwanger van een tweeling en heeft al twee kindjes over de vloer lopen. Ze is dringend op zoek naar een woning waar ze kan verblijven met haar gezinnetje. Aan Fawry not Sawry liet ze weten dat ze getraumatiseerd is door de hele situatie. Veel sterkte!

Bron: Love & Reality / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer