Roos uit De Bachelor klapt uit de school over Tony Junior

Hoewel Roos als allereerste een roos kreeg van Tony, lag ze er bij de laatste aflevering uit. De afvaller haalt zelfs flink uit naar hem…

Aan RUMAG vertelt ze eerlijk wat ze van de dj vond tijdens de opnames. “Voor mij was er wel een Tony voor en een Tony achter de camera”, biecht ze op. “Ten eerste vind ik dat hij best wel tegen ons praat alsof hij meester is van groep 3.”

Verder vindt ze dat Tony niet voor de volle 100% meedeed aan zijn liefdesavontuur. “We hebben dates en die duren misschien drie kwartier. Hij heeft bijvoorbeeld wel een telefoon en wij allemaal niet. Zodra die dates klaar zijn, pakt hij gelijk zijn telefoon. Dan denk ik: blijf effe erin.”

Ook al vertelde hij dat hij een hekel had aan mensen die veel op Instagram zitten, zat hij er regelmatig op. Tijdens de opnames ging een vriendin van haar Tony volgen, toen de dj een story postte van een date op een paard. “En wat gebeurt er? Hij gaat haar terugvolgen! Ik denk: je bent daar de liefde van je leven aan het zoeken. Waarom moet je haar terug toevoegen?”

Beeld: De Bachelor / Bron: shownieuws.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer