‘Ruzie ontstaan tussen Roxeanne en André’

Het lijkt er wel op alsof er altijd ruzie is in de familie Hazes. André had jaren geen contact met zijn moeder en zusje Roxeanne, terwijl zij in die tijd elkaar wel zagen. Nu zijn de rollen omgedraaid: Roxeanne heeft geen contact meer met moeders en ook met broertje André heeft ze mot. What happened?

Afgesloten van de familie

Roxeanne lijkt zich te hebben afgesloten van haar moeder en broer. Opzich best logisch als je moeder alleen maar negatief praat over Monique en André van de ene vrouw naar de andere gaat. Wel heeft de zangeres contact met ex-schoonzus Monique. Roxeanne zit dan ook 100% in ‘kamp Monique’, dat weet Weekblad Story zeker. ”De band tussen Roxeanne en Monique werd na de definitieve breuk met André alleen maar sterker. Monique liet op Instagram dan ook weten dat ze bij Roxeanne troost vond,” aldus het Story.

Ook is het duidelijk dat Roxeanne geen aandacht schenkt aan haar broer en zijn nieuwe vriendin. Hoewel haar moeder laaiend enthousiast is over haar nieuwe schoondochter, moet Rox er niks van hebben.

Bron: Trendnieuws.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer