Ruzie tussen André en Rachel Hazes vanwege nieuwe vriendin

Opnieuw is er drama binnen de familie Hazes. Het schijnt dat Rachel woedend is op André, omdat hij en Monique Westenberg het weer met elkaar willen proberen. Rachel is nooit fan geweest van Monique, dus zij zit er helemaal niet op te wachten dat Monique weer haar schoondochter wordt.

Vakantie samen

Momenteel zijn André en Monique samen met hun zoontje in Amerika op vakantie. Ze willen tijd met elkaar door brengen, vertelde Monique op Instagram. Er wordt verwacht dat de twee als koppel terug komen van hun vakantie. Daarnaast gaan er ook geruchten rond dat André en Monique gaan trouwen in Las Vegas! Het is nog even afwachten of dit echt gaat gebeuren.

Geen contact

De volkszanger zou zijn moeder momenteel niet meer spreken. En dat terwijl Rachel ook niet helemaal lekker in haar vel zit. Ze werd na anderhalve week gedumpt door Klaas Otto. Rachel zei dat ze als vrienden uit elkaar waren gegaan, maar waarschijnlijk zit Rachel er meer mee dan ze laat blijken. Op Instagram plaatste ze namelijk een opvallende quote: “Als je verkering binnen 3 maanden uitgaat dan is het geen verkering. Dan liep hij stage.”

Daarnaast moet Rachel ook nog dealen met een rechtszaak tegen haar dochter Roxanne Hazes. Een en al drama dus rondom Rachel…

Bron: Showmag / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer