Ruzie uitgebroken tussen Jaimie Vaes en Selma Omari om Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn echt definitief uit elkaar. Ondanks dat Jaimie in haar realityserie overkomt alsof het haar niets meer kan schelen, blijkt dat achter de schermen toch niet zo te zijn. Ze volgt namelijk al het nieuws over Lil Kleine en dat haar ex vaak gespot is met Selma Omari, schoot bij Jaimie in het verkeerde keelgat.

Juicechannel deelde een tijdje terug een foto van Lil Kleine en Selma Omari. Iedereen was hier verbaast over, aangezien ze zich op sociale media flink uitspreekt over women empowerment. Volgers vonden het behoorlijk hypocriet dat zij dan op date gaat met iemand die zijn vriendin meerdere keren heeft geslagen. Maar inmiddels heeft Juicechannel meer duidelijkheid over de twee.

Goed bevriend

Selma en Lil Kleine gaan namelijk vriendschappelijk met elkaar om. Selma is sinds kort aan het daten met Rodney en dat is een goede vriend van Lil Kleine. Vandaar dat zij elkaar nu dus vaker zien.

Jaimie eist duidelijkheid

Toen Jaimie de geruchten kreeg te horen over Selma en Jorik was ze alles behalve blij. Het schijnt dat ze Selma een berichtje heeft gestuurd waarin ze vraagt om duidelijkheid. Selma gaf aan dat het op vriendschappelijke basis was, maar daar geloofde Jaimie helemaal niets van. Nu het duidelijk is dat Selma met Rodney date, weet Jaimie dat Selma de waarheid sprak.

Tussen Lil Kleine en Selma Omari speelt zich dus geen romance af. Dat zal voor Jaimie een hele opluchting zijn.

Bron: Axed / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer