Sara onthult welke sneaky dingen Tony ná de Bachelor deed

Gisteravond stond aflevering 8 van De Bachelor voor de deur. Tijdens de rozenceremonie moest er natuurlijk weer een dame uit en deze keer was dat Sara. Het was voor haar niet heel onverwacht. Ze had al niet veel dates met Tony gehad, dus ze zag het wel aankomen. Achteraf twijfelde Sara nogal aan de oprechtheid van de bachelor. Ai!

Elke week is de afvaller te gast in de Bachelor Podcast, waar ze in gesprek gaan met Kiki Düren over het programma. Uiteraard was Sara hier ook te gast en liet ze het een en ander los over haar deelname aan De Bachelor. ”Ik zat er natuurlijk nog wel, maar hij kiest natuurlijk zelf zijn dates uit en ik werd maar niet gekozen. Ik zat maar af te wachten… Op een gegeven moment vond ik het ook echt niet meer leuk. Dan denk je: ‘Ik zit hier echt voor saus’,” legt Sara uit.

Vorige week liet Roos ook al weten dat Tony ’twee gezichten’ heeft. Sara is het hier dan ook mee eens. ”Ik heb ook mijn twijfels bij hem. Naar mate je terug bent in Nederland gebeuren er dingen, hoor je ook dingen en dan ga je wel twijfelen of Tony écht op zoek was naar de liefde…” Zo vertelde Sara dat Tony een vriendin van Roos ging volgen op Instagram, tijdens de opnames van De Bachelor. “Dat vonden wij best wel shocking toen we daar achterkwamen,” aldus Sara.

Bekijk hieronder het gehele interview met Sara:

Denk jij dat Tony oprecht is in het programma?

Bron: Love & Reality

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer