Sarah van Soelen deelt zwangerschapsfoto en mensen gaan los

Deze week zorgde Sarah van Soelen ineens voor een grote storm op social media. Ze plaatste namelijk een foto van een echo van een baby’tje. Heel roddelend Nederland stond direct op en begon er als een malle op los te speculeren. We vertellen je wat er aan de hand is.

Foto van echo

De kersverse ex-vriendin van André Hazes plaatste afgelopen woensdag ineens een foto van een echo op haar Instagram. De schreef daarbij: “Ik kan niet wachten op mijn kleine freumeltje 😍😍😍”

Fans schrokken daarvan en dachten meteen dat Sarah zwanger was, en misschien nog wel van André Hazes. De speculatie begon direct, waar mensen ook zeiden dat ze misschien wel wat leek aangekomen te zijn.

Irritatie

Onder meer Albert Verlinde reageerde op de foto en de geruchten met grote irritatie. Hij noemde haar een enorme aandachtstrekker. Pas na 8 uur kwam Sarah namelijk met een verklaring:

“De mensen die zich afvragen of ík zwanger ben: ik vind wel dat ik aangekomen ben, maar dus niet zo erg. Ehh nee, het is niet van mij. Ik word tante al voor de 600ste keer en jongens: doe je werk alsjeblieft goed of moet ik echt alles uitkauwen?”

Bekijk de foto hieronder.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer