‘Sarah van Soelen geeft eindelijk alles eerlijk toe’

Het is vorig jaar een bewogen jaar geweest voor Sarah van Soelen. Er gaan dan ook al langere tijd verhalen rond dat Sarah weer in een afkickkliniek zat. Deze foto lijkt dat misschien wel te bevestigen.

Volgens verschillende geruchten zou de ex van André Hazes een natraject hebben gevolgd in de verslavingskliniek van Najib Amhali in Abcoude. Toch beweert Sarah dat zij al twee jaar clean is.

Coming soon

Sarah plaatste namelijk een foto in haar Instagram Stories met Najib Amhali en de andere oprichter van de verslavingskliniek. Daarbij schreef ze: “Coming soon”. Op de foto zie je microfonen staan en het ziet er dus naar uit dat zij een podcast op gaan nemen. Waarschijnlijk zal Sarah dan openlijk over haar oude verslaving praten en haar ervaringen met de kliniek. Misschien onthult ze ook wel of ze afgelopen jaar een natraject heeft gevolgd.

Podcast

We weten nog niet waar de podcast precies over zal gaan, maar er gaat vast en zeker gesproken worden over haar verslaving. Misschien laat ze zich ook nog wel uit over de korte romance tussen haar ex André en Anne Rose. Wij zijn benieuwd!

Bron: Utopia Nieuws / Beeld: Instagram @sarahvansoelen

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer