Sarah van Soelen geeft voor het eerst emotioneel interview over break André

In weekblad Story geeft Sarah van Soelen een emotioneel interview over hoe erg ze haar ex André Hazes mist. Hoewel het erop leek dat Sarah gewoon verder ging met haar leven, heeft ze de breuk met André dus nog niet helemaal verwerkt.

Ze mist haar ex-vriendje ontzettend erg. “Het is niet zo dat ik hem mis als geliefde. Natuurlijk heb ik er veel verdriet van gehad, maar dat is nu wel voorbij. Maar hij was voor mij ook een maatje, die vriendschap hadden wij al jarenlang. Dan is het wel heel vervelend dat je iemand helemaal niet meer kunt spreken.”

Geen contact

Sarah hoeft geen lange gesprekken of uren aan de telefoon te hangen. Een kort gesprek betekend voor haar al een hele hoop. “Al is het alleen maar om te vragen: ‘Hé, hoe gaat het met je?'” Ze is namelijk niet alleen haar partner verloren, maar ook haar beste vriend. Maar zolang André met bepaalde mensen in zijn kring blijft zitten, wil Sarah geen contact met hem.

Afgesloten hoofdstuk

Wat haar betreft is het hoofdstuk wel afgesloten. “Dat gaat niet eens helemaal om hem, maar meer om de mensen om Dré heen, die niet het beste met hem voor hebben”, aldus Sarah.

“Als je eenmaal in dat cirkeltje zit, zo heb ik gemerkt, wordt er van alles van je verwacht. Daar wil ik ook niets meer mee te maken hebben. En ik hoop dat André ook op een gegeven moment voor zichzelf kiest.”

Bron: Utopianieuws / Beeld: Instagram

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer