Sarah van Soelen openhartig over gebruiken in lang interview

De grootste storm rondom Sarah van Soelen is de laatste tijd wat meer gaan liggen. Sinds het (on)officieel uit is met André Hazes zijn er steeds minder en minder mensen die zich bemoeien met het leven van Sarah. Toch zoekt ze weer de spotlight een keer op, want ze is te zien in een podcast waarin ze wordt geïnterviewd door Najib Amhali en Reda Saleh.

Podcast

De podcast, genaamd ‘Wat kan er nou gebeuren?’ staat er bekend om dat er openhartig verslavingen als gokken, drugs en drank wordt besproken. Deze keer is Sarah van Soelen te gast, die zelf ook (voor het eerst) heel eerlijk en uitgebreid vertelt over haar eerdere verslaving.

‘Keihard gebruiken’

Zo bespreken de drie dat je op een gegeven moment de drang kan voelen ‘niet meer in het hier en nu’ te willen zijn. Even weg van alle stress van het dagelijks leven, en even de gezelligheid opzoeken. Vooral even ‘niks voelen’. Daar herkent Sarah zich heel erg in, zo laat ze weten dat dat dan ook de reden is dat ze ‘keihard is gaan gebruiken’.

Bekijk dat fragment hieronder.

GHB verslaving

Sarah vertelt in de podcast ook eerlijk over wat ze precies gebruikte in haar slechte periode. Zo zegt ze bijvoorbeeld GHB te hebben gebruikt. “Dat was mijn festival-drug”, zei Sarah.

Bekijk hieronder de hele aflevering.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer