Sarah van Soelen weggestuurd van feest na ‘wangedrag’

Sinds Sarah van Soelen een relatie met André Hazes heeft gehad, is ze plotseling een bekende Nederlander geworden. Sarah is in ieder geval een influencer geworden. Iedereen wil haar dagelijkse brunches, thee-momentjes en cupcakefestijnen op de voet willen volgen. 

Ze heeft ruim 200.000 volgers op Instagram.

Documentaire

Dat is niet het enige wat de blondine aan haar relatie met de Nederlandse superster heeft overgehouden. Sarah heeft namelijk ook een boel hoofdpijn overgehouden omdat ze veelvuldig in de aangekondigde documentaire over André Hazes voorkomt. De blondine en haar gezin zouden in deze documentaire als ’tussenfase’ worden neergezet waarna André gewoon weer in de armen van Monique Westenberg wandelt.

Sterk in hun rechten

André zou nooit zijn voormalige schoonfamilie hebben bedankt voor alles wat ze voor hem gedaan hebben. En dat steekt. Het voltallige gezin zou dan ook flink tegenwerken wanneer het aankomt op hún beelden in de documentaire. Volgens Patty Brard staat het gezin sterk in hun rechten.

Verzoening met André

Sarah heeft een lange periode volgehouden dat er wellicht een verzoening met André aan zou komen. Het nieuws dat de zanger met Monique op reis ging om een vorm voor hun gezin te vinden is dan ook zwaar gevallen. Dat laten verschillende media weten. Dat betekent echter wel dat Sarah weer op de markt is en daar zou ze volgens Juicechannel gebruik van gemaakt hebben. 

Juicechannel is ter oren gekomen: “Sarah is pas geleden weggestuurd van een feest. Sarah ging namelijk op een gegeven moment als enige dame tussen een aantal mannen staan die al een vriendin of een vrouw hebben. Daar waren de mensen die het feest gaven niet van gediend en hebben haar vriendelijk verzocht het feest te verlaten.” Of er ook meer is voorgevallen dan ’tussen een aantal mannen staan’ die een vriendin hebben weten we niet.

Bron: Showmag.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer