Selma Omari lipcorrectie gaat mis, ze toont het resultaat en vertelt

De recente lip-ingreep van Selma Omari gaan niet zoals gepland. Niet tevreden met hoe haar lippen eruitzagen tijdens haar zwangerschap, besloot ze een nieuwe ingreep te laten doen en deelt nu de resultaten.

Wil je weten hoe het afliep? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Wat ging er mis?

Selma Omari onthult in een video dat de behandeling aan haar lippen niet ging zoals verwacht. Ze legt uit: “Ik heb op verschillende plekken mijn lippen laten doen, waardoor de filler is gaan migreren en alles zag er gewoon niet uit zoals het zou moeten”. De ongewenste effecten vielen haar vooral op tijdens haar zwangerschap.

Een verontrustend besef tijdens de zwangerschap

Het was tijdens haar zwangerschap dat Selma zich echt bewust werd van de situatie. Ze zegt: “Tijdens mijn zwangerschap viel het mij pas echt op en ik belde mijn kliniek meteen om het probleem met mijn lippen op te lossen”. Ze geeft aan dat ze ook enkele fronslijnen heeft laten bijwerken.

Nieuwe ingreep, nieuwe hoop

Ondanks de eerdere tegenslagen, besloot Selma niet bij de pakken neer te zitten. Ze koos ervoor om een nieuwe ingreep te laten uitvoeren in de hoop op betere resultaten. De resultaten van deze laatste ingreep heeft ze nu met haar volgers gedeeld.

Wat nu?

Selma heeft de resultaten van haar nieuwe ingreep gedeeld. Hoewel de uitkomst van de vorige behandelingen niet was wat ze had gehoopt, lijkt ze positief te zijn over deze nieuwste aanpassing. Het blijft echter een persoonlijke beslissing en het is belangrijk dat iedereen die overweegt om een soortgelijke procedure te ondergaan, grondig onderzoek doet en professioneel advies inwint.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer