Sem Coninck laat haar groeiende babybuik zien: “Dit is heel gek…”

Sem de Coninck houdt haar volgers op Instagram op de hoogte van haar zwangerschap en deelt een prachtige foto van haar groeiende babybuik.

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dus lees snel verder!

Sem’s bijzondere zwangerschap

In juli deelde Sem met de wereld dat zij en haar partner Jason een baby verwachten. Het stel ontdekte tijdens een schattige gender reveal dat ze binnenkort een jongetje mogen verwelkomen. Sem deelt op Instagram hoe bijzonder ze de ervaring van zwanger zijn vindt. Ze plaatst een foto waarop haar groeiende babybuik goed te zien is en schrijft: “Er wordt gewoon een mensje gemaakt in mij. Als je er zo diep over na gaat denken, is dat eigenlijk heel gek.”

Zwangerschapskwaaltjes

Ondanks dat Sem volop geniet van haar zwangerschap, waren de eerste weken niet altijd makkelijk voor haar. Ze deelde een paar weken geleden dat ze de afgelopen acht weken elke dag misselijk is geweest. “Normaal gaat die misselijkheid bij ongeveer twaalf weken over, maar bij mij is het nog steeds elke dag gaande”, liet ze weten. Maar ze blijft positief en kijkt uit naar het moment dat de misselijkheid overgaat, zodat ze volop kan gaan genieten van haar zwangerschap.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Nederlandse celebrities en influencers? Volg ons dan op Instagram (@verraderlijk), TikTok (@verraderlijk.nl) en YouTube (@verraderlijk)!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer