Slecht nieuws voor EOTB-twin Sharon: ‘Elke dag heel veel pijn’

Het is alweer een tijdje geleden dat Sharon en Esmee, oftewel de terror-twins, meededen aan Ex on the Beach: Double Dutch. De twee zijn nog steeds opvallend op sociale media.

Sharon en Esmee hebben beide veel aan hun uiterlijk laten doen: een borstvergroting, neuscorrectie, botox, niks is voor hun te gek. Sharon haar borstvergroting is alleen niet helemaal goed uitgepakt. “Ik loop nu al bijna twee jaar rond met elke dag pijn in mijn rechterborst. Hij is aan de bovenkant helemaal opgezwollen en alles trekt door naar mijn rechterschouder en rug. Ik ben er al voor de derde keer aan geopereerd om de protheser lager te zetten. Dit heeft helaas niks geholpen”, vertelt Sharon.

“Ik hoop dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, want de pijn is ondraaglijk en niemand weet hoe ze mij nog kunnen helpen”, vervolgt ze. Sharon heeft ondanks de pijn geen spijt van haar cosmetische ingrepen. “Dat is wie ik ben en het maakt me gelukkig. Als ik van tevoren zou weten dat ik net pech zou krijgen met mijn rechterborst, had ik het natuurlijk nooit gedaan. Als ik geen pijn had gehad, zou ik er voor kiezen om ze nog wat groter en ronder te laten maken.”

Lees ook: Dit is de nieuwe vriend van EOTB-Esmee

Bron: lovereality.nl / Beeld: MTV

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer