Jaydi onthult iets over Sonny wat iedereen al vermoedde

Sonny en Jaydi waren toch wel het spraakmakendste koppel van Temptation Island: Love or Leave. Deze relatie hield door de bijzondere uitspraken van Sonny niet lang stand. Samen met haar kersverse liefde, Ricky, was ze te gast bij het YouTube-programma Realitycheck. Daar werden juicy vragen gesteld, onder andere over haar relatie met Sonny.

Jaydi zetten al snel een punt achter haar relatie met Sonny na het zien van de beelden dat hij wel “de honderd aan wilde tikken” en “van de hele tafel wilde proeven”. Toen Sonny de videoboodschap te zien kreeg dat Jaydi de relatie beëindigde, was hij alles behalve amused. Hij begreep niet dat zij “drie jaar hulp in één week weggooide” en ze was zijn “levensproject”.

Maar nu blijkt dat Sonny met andere vrouwen appte toen hij nog samen was met Jaydi. Bij het YouTube-programma van Fawrynotsawry laat Jaydi weten dat de relatie voor de opnames ook al niet heel goed ging: “Hij ging altijd op stap zonder mij en was vijf dagen in de week weg”. Daar voegt ze aan toe dat ze constant ruzie hadden en dat Sonny eigenlijk een vrijgezellenleventje leidde.

Of Sonny in die tijd een misstap heeft begaan kan ze niet voor de volle honderd procent zeggen. “Ik heb wel verschillende berichten gekregen van vrouwen dat hij al maanden met hun aan het appen is. Dus ook toen ik nog met hem samen was”, vertelt Jaydi.

Jaydi geeft ook haar mening over de uitspraken van Sonny in het programma. “Ik vond het best wel heftig. Natuurlijk help je elkaar in een relatie en wil je elkaar beter maken, maar bij dit soort dingen dacht ik echt: oh my god, Sonny, wat zeg jij allemaal?”

Bron: Grazia, beeld: Instagram Jaydi.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer