Sonny moest een hoge boete betalen voor zijn vertrek uit Temptation

Sonny is misschien (nee, zeker weten) de meest besproken figuur uit dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave. En met zijn eerdere vertrek uit de serie waren veel kijkers teleurgesteld dat ze zijn, eh, creatieve uitspraken moesten missen. Nu Temptation (bijna) ten einde is, mag Sonny weer interviews doen en praten over zijn deelname.

En dat heeft hij gedaan, onder andere bij YouTuber Kalvijn. Sonny verscheen in een video waarin hij samen met Kalvijn over Temptation sprak. Daarin vertelde hij dat hij eigenlijk al vrij snel klaar was met zijn verblijf ‘op’ Temptation Island:

“Toen ik die beelden [van Jaydi] zag ben ik opgesprongen en heb ik gezegd dat ik er klaar mee ben. Ik ben mijn liefde hier verloren en ik heb er vrede mee. Ik betaal die boete wel en ik ga naar huis. Maar uiteindelijk hebben ze mij toch ‘omgeluld’ om te blijven.” Maar dat kwam niet alleen door de ‘omlul-skills’ van de regie, maar ook door een megaboete. Als je eerder weg gaat moet je namelijk een boete betalen.

Hoe hoog die boete is mag Sonny niet zeggen, maar hij geeft wel een indicatie: “We praten dan echt over een paar maandsalarissen.” Website LoveReality spreekt van geruchten dat het bedrag zo’n 10.000 euro zou zijn. Zo, dat is niet mis!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer