Styliste van Haily Bieber onthult geniale hack voor festival-outfits

Het festivalseizoen is weer geopend en dat betekent dat de leukste outfits weer uit de kast mogen worden getrokken. Maar hoe maak je jouw outfit nou tot een succes? De styliste van Hailey Bieber legt het ons uit!

Hailey Bieber is een icon als het om fashion gaat. Op festivals ziet zij er amazing uit. Dit komt vooral door Karla Welch: haar styliste.

Geheim

Karla heeft een geheim als het om kleding stylen gaat en die deelt ze met ons: voor festival-outfits gebruikt de styliste vaak items uit haar éigen kast. Het festivalseizoen is namelijk een van de meest verspillende seizoenen van het jaar. Uit onderzoek van thredUP, een tweedehands bedrijf waarmee Karla een samenwerking heeft, is gebleken dat de helft van de festivalgangers van dit jaar van plan is een nieuwe outfit te kopen.

Duurzaam

Op deze manier hoopt de styliste dat festivalgangers ook kijken naar de duurzaamheid van hun outfits en niet zomaar iets kopen wat ze daarna nooit meer dragen. “Thrifting is the best way to test drive new trends, and festivals are also the perfect time for everyone to get a little more daring with their wardrobe,” zegt ze tegen Pop Sugar.

Bron: NSMBL

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer