Sylvia Geersen verklapt per ongeluk de uitkomst van De Bachelorette

Het nieuwe seizoen van de realityshow The Bachelorette staat bijna op het punt om uitgezonden te worden en iedereen is benieuwd of de hoofdrolspeler, topmodel Sylvia Geersen, de liefde heeft gevonden tijdens het opnemen van het programma. Het nieuwe seizoen zal in februari 2023 te zien zijn.

Maar we weten nu al de uitkomst, zo lijkt het!

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen van de realityshow The Bachelorette is bijna klaar voor uitzending en iedereen is benieuwd of de hoofdrolspeler, topmodel Sylvia Geersen, de liefde heeft gevonden. Sylvia zelf is enthousiast over het avontuur, hoewel ze toegeeft dat ze nog nooit echt op date is geweest.

“Zelf is het me tot nu toe nog niet gelukt om een leuke man aan de haak te slaan, dus toen het programma op m’n pad kwam, dacht ik: waarom ook niet? Ik ben 36 en klaar om te settelen. Om leuke dingen met iemand te ondernemen en misschien zelfs wel aan kinderen te beginnen,” vertelt ze in een interview met De Telegraaf.

Tekst gaat door onder de foto.

Het nieuwe seizoen zal in februari 2023 te zien zijn, hoewel de exacte datum nog niet bekend is.

Perongeluk verklapt

Sylvia gaf echter meer weg dan alleen de uitzenddatum toen ze tijdens de rode loper van The Roast of Famke Louise werd aangesproken door RTL Boulevard.

Ben je benieuwd wat Sylvia erover zei en wat ze per ongeluk verklapte over de uitkomst van het programma? Klik dan door naar de volgende pagina.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer