Temptation deelneemster onthult een groot geheim

Temptation Island single Joyce heeft een groot geheim onthult op haar Instagram. Ze vertelt dat ze suikerziekte heeft. Jarenlang hield ze het stil, maar nu vindt ze het tijd om haar verhaal te delen.

“Na 17 jaar verstoppertje spelen heb ik eindelijk de moed gevonden om mijn grootste onzekerheid bloot te geven”, schrijft Joyce op Instagram. “Veel te veel was ik bezig met wat andere mensen zouden denken. En die tijd is voorbij. Net voor mijn 12de, werd ik met spoed opgenomen met de harde diagnose: “Diabetes type 1”.”

Het was een grote shock voor Joyce, omdat ze graag wilde blijven dansen. Gelukkig kon ze dat blijven doen. “De gedachten spelen in je hoofd: ‘Waarom ik?!’ Altijd zeer sportief, gezond eetpatroon,… Maar laat me duidelijk zijn, Diabetes TYPE 1 heeft helemaal NIETS te maken met overgewicht, snoepen of niet sportief zijn,” aldus Joyce.

Door nieuwe technologieën hoeft de Temptation kandidaat alleen nog in te voeren hoeveel gram KH ze eet. De pomp rekent het verder uit. Toch heeft de ziekte een grote impact op haar leven: “Het voelt als een blok op je schouders die altijd aanwezig is, je krijgt niet even een rust en pauze momentje. Het vraagt ontzettend veel energie, want je hebt het soms niet in de hand.”

Ze steekt haar volgers een hart onder de riem door te zeggen dat alles mogelijk is, ook met diabetes. “Als je maar doorzet. Ik wil jullie laten zien dat je altijd moet blijven dromen. En dat die dromen ook uit kunnen komen.” Ze krijgt super lieve reacties van de andere single meiden op Temptation Island en ook veel volgers waarderen dat ze haar verhaal vertelt op sociale media.

Klik hier om haar hele bericht te lezen.

Bron: Love&Reality / Beeld: Temptation Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer