Temptation-Greg haalt in Instagram post uit naar Liyah

Hoewel Gregory en Liyah tijdens Temptation Island: Love or Leave onafscheidelijk van elkaar leken, is het nu helemaal mis tussen de twee. De Temptation-deelnemers lijken allemaal beland te zijn in een grote Instagramruzie, want het een na andere juicy gerucht werd afgelopen week de wereld in gebracht.

Hoewel Gregory in eerste instantie zich niet met alle drama wilde bemoeien (ondanks dat hij vaak het onderwerp van gesprek was) heeft hij nu in een Instagrampost zijn kant van het verhaal laten horen. “Zoals velen weten ben ik door een zware emotionele rollercoaster gegaan”, schrijft Gregory in de post.

“En toen ik terug kwam was er van de aanwezige, sociale Greg weinig over. Ik moest genezen en omdat ik een goede klik met Liyah had kon ik bij haar terecht met mijn gevoelens. Liyah, of hoe ze ook echt heet, werd daarentegen verliefd en best opdringerig als ik het nu teruglees. Ik wilde genezen en ik heb meerdere malen gezegd dat ik niet toe ben aan meer”, legt hij uit.

Blijkbaar kon Liyah daar niet meer leven “en begon ze te bedreigen en een soort van mijn leven zuur te maken. Ze blokkeerde me overal en reageerde of handelde met veel disrespect. Ik denk echt oprecht dat Liyah meer issues heeft dan we allemaal weten en ik denk niet dat we dit nog meer moeten voeden.”

Ik heb een fout gemaakt, omdat ik diep zat en mezelf niet was”, sluit Greg zijn bericht af. “Ik heb dingen op me af laten komen en ik ben met dingen meegegaan wat ik net had moeten doen. Ik heb het afgesloten en afgehandeld en ik hoop dat jullie een beetje nadenken en me met rustlaten”, aldus de realityster in de post. Aii, duidelijk!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer