Temptation Island-ster gearresteerd voor grootste methlab van Nederland

Het is pas maandag en dit is nú al het meest onverwachte nieuws wat we deze week met jullie gaan delen. Een bekende Nederlandse reality-ster is namelijk opgepakt voor betrokkenheid bij een methlab in Nederland.

Het gaat om deelnemer Gianni van der B. (29), de deelnemer die samen met zijn vriendin Melissa naar huis gestuurd werd in het 2020 seizoen van Temptation Island.

Hoofdverdachte

De voormalig ‘Temptation Island’-deelnemer is één van de hoofdverdachten in het onderzoek naar een crystalmethlab in Nederweert, volgens website 1limburg. De Nederlandse Gianni (29) meldde zichzelf op 14 maart bij de politie nadat het lab in juli 2021 werd ontdekt.

Niet op de vlucht

Gianni en zijn vriendin meldden zich, samen met hun advocaat Gitte Stevens, op het politiebureau in Venlo. Mensen uit de buurt claimen dat ze daarvoor waren “gevlucht” naar Dubai, maar de advocaat vertelt dat dat absoluut niet het geval is.

“Ik kan alleen bevestigen dat ik twee verdachten bijsta en dat zij zich in overleg met politie en justitie hebben gemeld”, zegt Stevens. “Ze waren in ieder geval niet op de vlucht, maar echt op vakantie.” Stevens wil verder niets kwijt over de zaak.

Telefoon-smokkelaars

Gianni en zijn partner zijn één van de meest besproken koppels uit de geschiedenis van Temptation Island uit de afgelopen jaren. In 2020 reisde het stel naar Thailand om hun relatie te testen op televisie. Normaal gesproken worden de twee uit elkaar gehaald, in verschillende villa’s gezet, en wordt al het contact tussen de twee verbroken.

Dat vonden Gianni en zijn vriendin niet zo’n goed idee, dus besloten ze om stiekem een telefoon mee te smokkelen. Nadat de productie van het programma hierachter kwam zijn de twee meteen weer op het vliegtuig naar huis gezet.

Zo ziet het stel er uit

Weet je even niet meer hoe het stel er precies uit ziet? Wij moesten zelf ook even denken. Bekijk een foto van de twee tijdens hun deelname door naar beneden te scrollen en op de volgende pagina te klikken.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer