Temptation Deborah Leemans vertelt over periode na het programma

Deborah en Tim zijn misschien wel een van de meest spraakmakende koppels van Temptation Island ever. Tim begon het avontuur helemaal hoteldebotel en de kans dat hij vreemd zou gaan leek bijna onmogelijk. Maar het onmogelijke bleek toch mogelijk te zijn. Deborah doet voor het eerst een boekje open over de periode na het programma.

In de eerste dagen van het Temptation-avontuur leek erg geen vuiltje aan de lucht te hangen voor Deborah. Ze kreeg kampvuurbeelden te zien van Tim die stapelverliefd was op haar en dat hij niet de verleiding aanging met de verleidsters. Op zijn slaapkamerdeur hing hij een briefje met de tekst: ‘No girls allowed, unless Deborah Leemans.’

Verleidster Cherish bracht daar verandering in en veroverde het hart van Tim. Hij was compleet omgeslagen en sprak over dingen als ‘huisje, tuintje, kindje’, maar dat ging niet over Deborah. Het was een bizarre plottwist die niemand zag aankomen. Voor Deborah kwam het ook als een ontzettende verassing. Na Temptation brak er een heftige periode voor haar aan.

Scroll naar beneden en klik door naar de volgende pagina om het heftige verhaal verder te lezen. Wat Tim deed zag ze nooit aankomen!

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer