Temptation-koppel van vorig seizoen zet punt achter hun relatie

Hoewel de meeste koppels die aan Temptation Island meedoen, het programma verlaten als vrijgezel, waren er vorig seizoen toch een aantal nieuwe koppels ontstaan waaronder Bowy en Anne, die meededen als singles aan de ultieme relatietest. Helaas heeft hun relatie het ook niet gered.

Op social media laat Bowy weten dat hij en Anne uit elkaar zijn. ”Anne en ik hebben definitief besloten om een punt achter onze relatie te zetten. We zijn goed uit elkaar gegaan en wensen elkaar het allerbeste. Verder willen we jullie vragen om ons de komende tijd de ruimte en tijd te geven om dit te verwerken,” aldus Bowy.

Meteen een klik

De vonk sloeg vorig jaar over tussen de twee tijdens de opnames van Temptation Island. ”Bowy viel me gelijk op. Tijdens zijn introductie vertelde hij dat ‘ie techno dj is. Ik hou zelfs ook heel erg van techno, dus ik liep na de repetities gelijk naar hem toe,” vertelde Anne in een interview met Girlscene. ”We hadden gelijk een heel leuk gesprek.” Eenmaal terug in Nederland is het stel uiteten geweest in Delft. ”Ik kwam die zaterdag terug en de maandag erna zijn we gelijk op date gegaan,” aldus Anne. Helaas mocht het niet zo zijn en hebben de twee een punt achter hun relatie gezet.

Bron: RTL Nieuws

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer