Temptation-Mezdi krijgt ruzie met Jessie Maya

Reality-ster Mezdi liet zich op social media uit over de toenemende trendom steeds meer aan je lichaam te veranderen. Dat schoot Jessie Maya in het verkeerde keelgat.

Op Instagram schrijft Mezdi: “Ik trek niet vaak mijn bek open maar zodra ik het doe, doe ik het correct, naar mijn idee. Ik heb vorig jaar tegenover ‘dokter’ Diana Gabriels gezeten. Ik zie nu het programma ‘Plastic Fantastic’ op TV. Het hele zelfbeeld onder de jeugd wordt gemanipuleerd.”

“Ook tijdens het ‘consult’. Het heeft niks meer met zelfvertrouwen te maken”, vervolgt de Temptation Island en EOTB-ster. “Het gaat om een aangepast zelfbeeld dat voor haar branche winstgevend is. (En voor de vrouw onmogelijk). Hou van jezelf, trap niet in deze moderne ongein. Bescherm de kwetsbare doelgroep en onze jeugd van deze invloeden. Schoonheid zit in ons hart en brein, niet in je cupmaat.”

Nederlandse influencer (en transgender) Jessie Maya reageerde op Mezdi: “De prijs voor grootste hypocriet van het jaar gaat naar de oh zo vrouwvriendelijke Mezdi.. Voor het publiekelijk aanvallen van Diana Gabriels, terwijl hij zelfs allesbehalve helpt aan het zelfbeeld van jongeren en vrouwen, met z’n ‘Temptation Island’-taferelen. Een jaar geleden wilde Diana je niet helpen, dus iedereen mag wel weten dat dit de reden is waarom je dit doet.”

Mezdi gaat hier weer op in en zegt: “Een tussenschot rechtzetten na een nasale fractuur is iets anders dan mijzelf laten verbouwen. Diana wil mij helpen, de arts niet. Get your facts straight, Jessie. Of Joost?” Die laat het er niet bij zitten: “Wat hou ik toch van transfobie… #joost”

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer