Temptation-Milou in grote ruzie met haar volgers door “400cc” borstverhaal

De afgelopen week was oud Temptation Island deelneemster Milou van Agtmael in het nieuws om haar mislukte borstvergroting. Het verhaal was op dat moment al gek genoeg, maar is nu nog gekker geworden.

Milou heeft nu namelijk niet allen ruzie met haar plastisch chirurg, maar ook met haar eigen volgers.

Mislukte borstvergroting

De mislukte borstvergroting was als volgt gegaan. Milou vertelt: ‘Sommige artsen doen waar ze zelf zin in hebben. Ik had een prothesewissel nodig omdat er één borst lek was. Ik vroeg om iets groter – dus 100/200cc extra – maar ik werd wakker met 400cc extra. Dat was niet mijn keuze en ik vind het verschrikkelijk.’

Ruzie met volgers

Het bericht werd door diverse juice- en nieuwskanalen opgepikt, onder meer door RTL, maar daar zat Milou blijkbaar helemaal niet op te wachten. Onder het bericht op de Instagrampagina van RTL Boulevard reageert ze boos: “Kweet niet hoor, maar waarom plaatsen jullie dit? Heb ik hierop gevraagd? NEE! Is Social media tegenwoordig bedoeld om mensen kapot te maken of wat?

Milou’s reactie maakt nogal wat los bij andere volgers, die zich niet inhouden. Zo schrijft ene pom.vaff: “Vraag je toch zelf om domme doos. Moet je je account afschermen”, en chanterr29: “Zoek hulp meid.”

Wat vind jij van haar reactie? Begrijp je haar of ben je het er niet mee eens?

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer