Temptation Nico dropt een behoorlijke bom in nieuwe aflevering

De relatie van Nico en Donna in Temptation Island is zo goed als voorbij, als we Donna moeten geloven. Zij is al helemaal klaar met haar vriend door wat hij tot nu toe heeft laten zien. Nico snapt niet wat hij fout heeft gedaan en vertelt dan ook een geheim aan single girl Presley, waar Donna geen weet van heeft.

In een Instagram-video van Videoland zien we Nico in gesprek met single girl Presley. ”Het is iets wat ik in eerste instantie niet tegen Donna wilde zeggen, omdat ik haar niet kwijt wilde.” begint Nico. Ondanks dat hij een aantal positieve dingen over Donna opnoemt, blijft hij ook eerlijk over hun relatie. ”Tuurlijk zijn er mindere punten, daarom zit ik ook hier.” Dan lijkt het erop dat Nico een behoorlijke bom gaat droppen. ”Ik vraag me af waarom ik het heb gedaan. Is er iets mis met mijn huidige relatie?”

Geheim

Het lijkt erop dat Nico voorheen iets wilde opbiechten aan Donna, maar tot op heden nog niet heeft gedaan. Dat hij dit tijdens het programma zou doen, had hij nooit verwacht. ”Ik had niet gedacht dat ik het zo op televisie zou vertellen. Ik wilde het achteraf tegen haar zeggen, uit respect naar haar toe.”

Wat gaat Nico dan precies opbiechten? Dit zien we aankomende donderdag in de nieuwe aflevering van Temptation Island.

Bron: Grazia

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer