Temptations Channah enorm verdrietig: ‘Ik vind het zo moeilijk’

Channah en Quentin kennen we natuurlijk allemaal van Temptation Island VIPS, maar tegenwoordig zijn de twee ook aardig op weg met hun YouTube-kanaal. We kunnen het turbulente leven van de twee dan ook op de voet volgen in hun vlogs. En dat betekent niet dat we alleen de leuke dingen van hun leven te zien krijgen, maar ook de minder leuke dingen. Zo is te zien hoe Channah ontroostbaar is in hun laatste vlog.

Dat het leven van Channah en Quentin niet altijd over rozen gaat moge duidelijk zijn. De twee hebben regelmatig ruzie en Quentin is dan ook al eens het huis uitgezet door Channah. In hun laatste vlog leek het gelukkig weer koek en ei tussen de twee, al was Channah wel verdrietig.

Het stel heeft nu natuurlijk twee kinderen, namelijk zoontje Tiger en dochtertje Rumi en in de vlog is te zien hoe Channah dochtertje Rumi voor het eerst naar de oppas brengt. Dat viel Channah erg zwaar. “Ik ben eigenlijk zo’n jankebalk. Ik vind het dan zo moeilijk om mijn kinderen achter te laten”, vertelt de realityster. “Ik vind dat zo moeilijk, elke keer weer mijn kinderen wegbrengen. Ik snap echt niet dat ik dat zo moeilijk vindt.. Iedereen brengt z’n kind toch weleens weg?”, aldus Channah.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer