Temptations Sonny reageert op geruchten rondom vreemdgaan

Sonny is misschien wel de meest spraakmakende deelnemer in Temptation Island ooit. De realityster ging meerdere keren viral door zijn bizarre uitspraken en heeft de villa zelfs vroegtijdig verlaten omdat zijn relatie met Jaydi toch echt ten einde is gekomen. In Love Therapy doet hij een boekje open over zijn deelname én reageert hij op het gerucht dat hij tijdens zijn relatie met Jaydi een keer is vreemdgegaan.

Presentatrice Gwen van Poorten confronteert Sonny met het gerucht over vreemdgaan en daar reageerde hij het volgende op: “Misschien geloof ik niet direct in monogamie, maar ik ben altijd loyaal naar Jaydi geweest”, legt Sonny uit.

Hij heeft dan ook een verklaring voor het ontstaan van de roddel. “Als ik stond te draaien in de club, dan had ik altijd vrouwen om me heen”, stelt hij. “Er zijn wel een aantal vrouwen geweest die mij probeerden te zoenen, maar ik heb ze nooit terug gezoend.”

Sonny wilde Jaydi nooit kwetsen. “Ik ben van mening, als je een relatie hebt dan moet je dat niet doen, dan moet je eerst de relatie verbreken voordat je dat verder kan uitzoeken. Net zoals Jaydi”, aldus Sonny. Hmmm…

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer