The Hills deelt eerste beelden nieuw seizoen

Wie vroeger al van drama hield heeft het juicy televisieprogramma The Hills vast niet gemist. Voor wie het nog niet kent (of niet meer): The Hills is een semi-reality serie waarbij rijke jonge mensen worden gevolgd tijdens hun glamoureuze leven in The Hills, Los Angeles in Amerika. Zoals bij zo veel rijke jonge mensen (in ieder geval degenen die in een reality-show spelen) gaat dat gepaard met ontzettend veel drama. En dat is weer genieten voor ons!

De serie stopte jaren geleden nadat we hoofdpersonen Lauren Conrad en Whitney Port een paar jaar hadden gevolgd in hun leven op zoek naar carrière, vriendschap en liefde. Ongeveer een jaar geleden werd aangekondigd dat de serie een doorstart zou maken, onder de naam ‘The Hills: New Beginnings’.

In dit nieuwe deel van The Hills kunnen we opnieuw genieten van de dramatische gebeurtenissen rondom Whitney, Brody, Kaitlynn, Spencer, Heidi en Audrina (dus helaas geen Lauren). Maar daar blijft het niet bij. In de trailer van de serie wordt namelijk ook bekend dat ook Kristin Cavallari op een dramatische wijze haar intrede maakt in de show.

Bekijk de eerste beelden hieronder. De show zal worden uitgezonden (het is nog onbekend of dat op tv of online is) vanaf 24 juni.

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer