Thomas van der Vlugt vertelt open over zijn libido tijdens De Bachelor

Thomas van der Vlugt heeft een aantal weken doorgebracht in Mexico met twintig dames om zich heen. Maar hoe zat het daar met zijn libido en heeft hij het bed gedeeld met één van de meiden? Hij vertelt het eerlijk in een interview met &C!

In het tijdschrift van Chantal Janzen vertelt Thomas dat hij vroeger een vrouwenverslinder was en daar beschrijft hij zichzelf als een ‘hitsige en hormonale’ puber. “Voorheen datete ik veel. Ik ging uit, op zoek naar vrouwen en seks”, biecht hij op.

Stapelgek

Nu is dat compleet veranderd en heeft hij zelfs de liefde gevonden bij De Bachelor met Merel. Zijn leeftijd speelt er ook in mee dat hij anders naar de liefde is gaan kijken. “Nu ik dertig ben, besef ik: het draait niet allemaal meer om seks.” En hij is nu dolgelukkig met Merel. “We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen. We houden het nog steeds vol samen.”

Libido

De meeste kijkers zaten tijdens de afleveringen en dreamdates toch wel met de brandende vraag of hij het bed heeft gedeeld met één van de meiden in Mexico. Daar reageert Thomas heel duidelijk op met ‘nee’. Aha!

Bron: &C / Beeld: Instagram @thooootje

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer