TikTokker exposed Love Islander met wie ze datete voor dat hij in Love Island verscheen

Ai! Een meisje op TikTok exposed een van de kandidaten van Love Island. Ze onthult een date gehad te hebben met een van de jongens en is vervolgens geghost omdat hij naar Love Island ging!

Geghost

TikTokker Lil Noukie (Anouk) gaat viral met haar TikTok over een van de Love Island-kandidaten. In haar video schrijft ze: “Met een jongen afspreken. Ineens paar dagen niks van hem horen. Hij die meedoet aan Love Island.” Ze gebruikt daarvoor het geluid met het stemmetje dat zegt: “Ja doe maar. Oh, dat is niet wat we hadden verwacht.”

Love Island-fans werden gek en willen natuurlijk weten om welke Islander dit gaat. Juicekanaal Reality.FBI onthult dat het gaan om een van de jongens die onlangs de villa in is gekomen. Namelijk Yoursi! Anouk vertelt dat ze anderhalve week geleden, voor de opnames, nog hebben afgesproken. De twee hadden vervolgens elke dag contact, maar opeens hoorde Anouk niks meer van hem.

Meerdere dames

Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek toen Anouk de introductie van de sportieve tweeling Yoursi en Sayed zag in Love Island. Iemand in de reacties zegt dat Anouk als verrassing ook naar Love Island moet gaan. “Het grappigste is dat ik me in mei bijna had opgegeven met een vriendin”, reageert de TikTokker daarop.

Ook zijn er meerdere dames die in de comments aangeven hetzelfde gehad te hebben. Niet iedereen zegt erbij om wie het gaat, maar Yoursi’s naam komt regelmatig voorbij! Wat heeft deze jongen allemaal uitgespookt?

@noukiememes

♬ Das nie wat we hadda verwachhttt. – 🌌 art by Kaitlyn 🌌

Bron: Love & Reality / Beeld: TikTok, Love Island

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer