Tony Junior probeert Indigo te fixen, fans halen naar hem uit met dezelfde reactie

Indigo staat bij De Bachelor bekend als de grootste flirt. Het hart van Thomas van der Vlugt heeft ze helaas niet voor haar weten te winnen, maar wel het hart van andere bekende mannen…

Rijk Hofman reageerde in zijn YouTube-serie ‘Lieve Thomas…’ op de afleveringen van De Bachelor. Hij stak het niet onder stoelen en banken dat hij een enorme crush heeft op Indigo. En hij heeft haar nog weten te versieren ook! De twee hebben namelijk al een aantal dates gehad en zijn samen gespot op het Amsterdams Verbond.

Tony Junior

Maar Rijk is niet de enige met een crush op Indigo. De Bachelorette-deelneemster plaatste gisteren een kiekje op haar zonnige balkon waar ze poseert in haar badpak. De reacties zijn lovend en ook Tony Junior is weg van haar foto. “Yooo”, schrijft hij eronder.

Reacties

Haar volgers zien zijn reactie ook, maar ze wijzen hem volledig af. Veel reacties gaan over Rijk. Zo schrijft iemand: “Rijk heeft haar al”. Andere volgers schrijven iets over het programma. “Tony, niet elke bachelor deelnemer. Pls”, aldus een volger. Wat vind jij van deze reacties?

Beeld: Instagram @indixoord

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer