Totaal onverwachte wending in de waarheid achter relatie Thomas en Merel

Eerder vandaag schreven we al over een ruzie die is ontstaan tussen Bachelors finalisten Merel en Maureen, maar nu blijkt er ook wat aan de hand te zijn bij Thomas en Merel. Dit heeft alles te maken met hun relatie.

Tortelduifjes Merel en Thomas spraken in de reünie-aflevering vol lof over elkaar. Een aantal weken later onthulde Merel dat zij nog geen relatie hebben.

Nog geen relatie

“We zijn wel exclusief aan het daten natuurlijk, maar we zijn zo lang alleen maar met z’n tweeën geweest”, begint ze. “Eerst in Mexico en daarna in het geheim in Nederland. Dat is niet vergelijkbaar met het echte leven, vandaar dat we hebben besloten het rustig op te willen bouwen. Hij heeft mijn familie ook nog niet ontmoet, dat wil ik dan goed en gezellig doen en niet met haast erachter.”

Update

Het roddelkanaal Reality FBI kreeg vandaag de vraag of Merel en Thomas nog samen zijn. “Volgens Merel wel. Deze foto is vorig weekend gemaakt volgens Merel. Maar ze zijn niet echt ‘samen'”, deelt het account. In een video van RUMAG onthult Yaël dat Thomas het af en toe ook nog gezellig heeft met andere dames. Hmm!

Bron: Reality FBI / Beeld: Bachelor

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer