Verschillende deelneemsters van ‘Echte Meisjes’ hebben daar een ziekte opgelopen

De remake van de serie Echte Meisjes in de Jungle komt er bijna aan en wij kunnen echt niet wachten. En elke dag komt er meer juice over het programma en wat er daar is gebeurd naar buiten. Zo hebben verschillende meisjes tot op de dag van vandaag nog ruzie met elkaar.

Er zou meer zijn gebeurd tijdens de opnames dan we hadden gedacht. Naast de ruzie tussen enkele dames zouden er spannende avonturen hebben plaatsgevonden.

SOA’s opgelopen?

Valerio Zeno zegt tegen RTL dat enkele van de realitysterren die deelnemen aan de show een s*****el overdraagbare aandoening (SOA) hebben opgelopen tijdens de opnames. Aan de show doen onder anderen Gaby Blaaser, Fabiola, Channah Koerten, Janice Blok en Michella Kox mee. De laatste twee waren vaak in het nieuws nadat er een ruzie uitbrak tussen de dames tijdens het opnemen van de show.

Troebel water

Valerio onthult: ‘Als je bijvoorbeeld naar Expeditie Robinson kijkt, zie je dat ze aan een prachtig strand zitten met hemels blauw water en daar kan je je wel wassen. Maar die meiden verbleven in de jungle. Daar is het water echt niet helder. Dan moet je je eventueel in dat troebele water gaan wassen. Daardoor vermoed ik wel dat er een aantal met een SOA zijn teruggekomen.’

Ruzie tijdens opnames

Valerio vertelt ook over hoe ruzies ontstonden: ‘Het meest opzienbarende vind ik dat: je hebt het blauwe en rode team. Toen vroeg ik: hebben jullie ook een ‘yell’? Toen had het ene team een yell bedacht: ‘Yell, yell, yell, blauw, ga naar de hel!’ Die zat natuurlijk qua creativiteit steengoed in elkaar. Toch werd het andere team furieus van deze yell.’

‘Je verwacht het niet, je zou denken dat gebeurt alleen in groep 8, maar het gebeurde ook in de jungle van Laos.’

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer